Over ons

Hoogwaardige details

Widebird® is een wereldwijde leverancier van producten voor expeditie-,  offroad- en adventure trucks en hoogwaardige campers. Wij produceren en leveren aluminium cabines, ramen, luiken en deuren aan fabrikanten en installateurs over de hele wereld. Ook blijven wij actief werken aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten in ons vakgebied. De producten passen perfect bij de aluminium Mobidomo© cabines, maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld cabine constructies van GVK of hout. 

Expertise door jarenlange ervaring

Na het ontwikkelen van de nieuwe Mobidomo© cabines voor de expeditievoertuigen ontstond al snel het idee om passende aluminium ramen, luiken en deuren te produceren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van RVS, aluminium en kunststof onderdelen konden wij snel resultaat boeken. Bovendien heeft onze ervaring met industriële toelevering in de automobiel- en ruimtevaartindustrie ervoor gezorgd dat we een kwaliteitsproduct produceren. Onze WideBird® producten zijn beschermd door verschillende patenten.

Door gebruik te maken van de nieuwste productietechnieken en materialen proberen wij onze oplossingen duurzaam te ontwerpen en te produceren. Dit zonder de praktijk uit het oog te verliezen. Onze motivatie is klanttevredenheid. Door naar onze klanten te luisteren en voortdurend gebruiksgegevens over onze producten te verzamelen, verbeteren we onze producten voortdurend. Het resultaat is dat wij het meest uitgebreide assortiment producten kunnen aanbieden. Ons verkoopteam werkt vanuit Elst, Nederland, waar wij klaarstaan voor onze klanten in Europa en daarbuiten. U kunt onze showroom bezoeken op afspraak of ons vrijblijvend bezoeken op beurzen en evenementen. Wij kijken ernaar uit u te leren kennen en u te ondersteunen en adviseren bij de realisatie van uw project.

Competentie door vele jaren ervaring

Hebben we uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op om meer over onze producten en services te weten te komen.

Contact