Bagageluiken

WideBird® Opbergluiken zijn gemaakt van aluminium met thermische scheiding. Alle onderdelen zijn gepoedercoat in RAL9016 wit, als optie in een kleur naar keuze. De luiken zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kunnen met verschillende opties worden uitgebreid. Een standaard luik is aan de bovenzijde scharnierend en voorzien van een roestvrijstale handgreep met euroslotcilinder. Bij luiken met een grotere breedte (>120cm) wordt een 2-puntssluiting en 2 handgrepen geinstalleerd. Thermische scheiding en een robuuste afdichting zijn standaard bij al onze luiken. Een andere standaard toevoeging is een roestvrijstalen regengoot aan de bovenrand. Het opbergluik gaat maximaal 120° open. Het monteren van het onderhoudsluik gebeurt door het luik in een rechte uitsparing te lijmen, waardoor dit eenvoudig en veilig is.

Download product specificaties

Robuust

Tijdloos strak en minimalistisch design

Roestvrijstaal handvat en scharnier

Aluminium met gelaste hoeken

 

Zeker

Sterke afdichting

Gelijksluitende eurocilinder

Flexibel

Horizontaal of verticaal te monteren

Compakt

Montage in rechte uitsparing

Minimale inbouw diepte

Opbergluik

Informatie

met diagonale hoek

Informatie

Onderhoudsluik

Informatie

Doorgangsdeur

Informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WideBird® Luik met diagonale hoek

Download product specificaties

WideBird® Onderhoudsluik

Een eenvoudig onderhouds- en serviceluik van aluminium voor toepassingen waarbij dagelijkse toegang niet vereist is. De bediening gebeurt met 1 of 2 eurocilinders met een roestvrijstalen rozet. Er kan eenzelfde sleutel worden meegeleverd om zowel het onderhoudsluik als andere WideBird® producten te vergrendelen. Het inbouwframe is voorzien van een thermische onderbreking van kunststof. Het luik zelf is gemaakt van aluminium en gevuld met PET-schuim voor maximale stabiliteit en heeft een geringe inbouwdiepte van 40 mm. Alle hoeken zijn gelast om scheuren te voorkomen. Een standaard onderhoudsluik is gepoedercoat in RAL 9016 mat wit glad, maar kan indien gewenst opnieuw worden gelakt. Het luik kan horizontaal of verticaal worden gemonteerd en is voorzien van een RVS regengoot die u aan de bovenrand kunt plaatsen. Het luik wordt bediend met 1 of 2 eurocilinders met een RVS rozet. Door het ontwerp sluit het onderhoudsluik aan bij het uiterlijk van alle andere WideBird® producten, waardoor u de mogelijkheid heeft om een ​​uniform uiterlijk van uw voertuig te creëren.

Download product specificaties

WideBird® Doorgangsdeur

Het doorgangsluik is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u comfortabel en veilig van de bestuurderscabine naar de cabine kunt gaan. Het robuuste ontwerp met aluminium frame en gelaste hoeken, heeft een plat minimaal frame en handgreep aan de binnenkant. De geringe inbouwdiepte bespaart ruimte en biedt zo ruimte voor andere interieuronderdelen zoals kasten. Het doorgangsluik is thermisch gescheiden en solide afgedicht. Het luik is rondom gepoedercoat in RAL9016 wit, maar kan indien gewenst opnieuw worden gelakt. Isolatie van de deur gebeurt met PU en PET hardschuim. Het heeft een openingshoek van maximaal 180°. Aan de binnenzijde (cabinezijde) bevindt zich een plat draaislot met knopcilinder, aan de buitenzijde een sluitcilinder en RVS designgreep (bestuurderscabine). Sluitcilinders kunnen worden voorzien van dezelfde sleutel, ook passend bij andere WideBird® producten.

Download product specificaties

Hebben we uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op om meer over onze producten en services te weten te komen.

Contact